Broj postova : 162 Age : 44 Registration date : 14.03.2009
Naslov: Strike(d)...down with headshot 15/3/2009, 01:34
Dakle evo i STRIKE mape iz snajperske perspektive i ponovno kao i kod OVERGROWN-a nisu tu sve pozicije neke morate otkriti i sami.Na svim SS-ovima ponovno su ozna?ene to?ke najve?e važnosti a iako se radi o puno manjoj mapi od OVERGROWN-a STRIKE niti malo ne zaostaje po broju pozicija. Da ne duljim više evo overhead mape sa 18 sektora na koje sam podijelio snajperske pozicije STRIKE mape : Krenut ?emo naravno redom uz kratke opise : SEKTOR 1 - ATTACK spawn -ve? na samom spawnu tri ultrajednostavne a vrlo jake pozicije za sve vas spawn kempere i za one koji ?e u nastavku partije biti u prolazu
SEKTOR 2 - leve ili desne pitanje je sad -krenuli ste sa spawna došli do ?oš?ka i dok razmislite kuda bute dalje evo još tri pozicije za ubit vrijeme
SEKTOR 3 - "Meni punjeni lungi? i pomfrit i šopsku salatu...."
SEKTOR 4 - ma di ... ma jbt kak si tu došo??? -od "dvije" pozicije u ovom sektoru jedna je bolesno dobra ali je fakat teško do? do nje a i opasno ali kada uspijete hihi isplati se
SEKTOR 5 - grickalice(zbog jbn automata haha) -vrlo zahebana pozicija jer neprijatelj skoro uvijek budno motri na nju ali zato ova zaba?ena (BTW sa tende) može biti vrlo u?inkovita
SEKTOR 6 - ona ljigava snajperska sobica -ima tu cijli arsenal kuteva i pogleda ja sam izdvojio 2 najbolja ali imajte na umu da ljudi znaju za nju i uredno je pune bombama iz ?iste preventive
SEKTOR 7 - ma od kud??ma joooj shere mi se pa kak je sad tu došo?? -dakle pozicija NA kipu na centralnom trgu fakat jaka pozicija jer sa minimalnim pomicanjem pokrivate dvije strane i to vrlo efikasno(obavezno kombinirati sa desnim ili lijevim LEAN-om)
SEKTOR 8 - sljepo crijevo/balkonski pogled -zna?i pozicija na malom balkon?i?u i dvije bukse u onom sljepom crijevu
SEKTOR 9 - ljevo desno nigdje moga praga aj ulice i ti si pijana... -tri pozicije bez nekog iznimnog zaklona ali vrlo ubojite ipak ne zadržavajte se previše jer ste ako ništa izloženi bombama(kasnije u partiji ne tolko kada auti eksplodiraju)
SEKTOR 10 - home sweet home -svima omiljena buksa je ku?ica sa katom i balkon?i?em i prozor?i?em i još jednim balkon?i?em i stepenicama pa i još jednim stepenicama....shvatili ste -previše je tu rupa i opcija za nekog rushera ili šunja?a tako da 2-3 hitca i bežanija
SEKTOR 11 - usamljen u gomili -jbg nisam spojil ovaj pozišn sa nijednij jer i nije baš spojiv pomalo je otvoren ali opet predobar da se ne proba okinuti koju glavu
SEKTOR 12 - DEFENCE spawn -eto i za spawn kempere sa druge strane par ljepih pozicija sa minimalnim uklju?enim tr?anjem i mozganjem
SEKTOR 13 - "oprostite jel na ovoj stanici si?em za plac?" -sami ulaz na plac sa DEFENCE spawna ima lijepu liniju vatre i taman 3 pozicije za zrotirat na brzinu i zatim nestat u vidu magle
SEKTOR 14 - "gospica dajte mi kilu kristalke i jel imate paprike babure molim vas?" -da da na placu smo a tu ima divnih kemp lokacija sa kojih je možda i prejednostavno opi@dit nekoga u ?elo SEKTOR 15 - "Srry e ak nisi na popisu nemreš na party!" -na ulazu na plac dva prava stražarska mjesta koja pokrivaju glavne prilaze placu i dva solidnija "izbaciva?a" ovdje mogu boraviti dosta dugo
SEKTOR 16 - jooj daj FOF sa tim jumperskim forama više!! -opet tu ima par iznimno nedostupnih ali prejakih pozicija a i par pomalo skrovitih solidnja?a samo pazite na neposredu blizinu jel bi vam lako rafal iz kakve assaultice mogo pokvarit dan
SEKTOR 17 - a kakav je ovo tu prolaz i kam ove stepenic....ratatatata -ima i na tom ?ošku te jbn cvje?arne par solidnih pozicija na kojima vas neprijatelj doduše o?ekuje ali ako ste brzi lako ?ete ga iznenaditi
SEKTOR 18 - "piknik livada" hahah -a šta re? za najve?u zelenu površinu na mapi i sjecište nekoliko putanja -tu uvijek ima nekoga pitanje je samo jel vas vreba ili ste ga vi navrebali ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Eto to bi bil Strike pa imajte na umu bez obzira kaj je ovo urbana mapa i svi više manje preferiraju assault klasu snajper je vrlo realna prijetnja na ovoj mapi.